対象レストラン:銀杏
<オーダーカット>~Order Cut~
■国産牛フイレ ~Japanese Beef Fillet~
100g〜 3,000円
■黒毛和牛フイレ ~Japanese Black Beef Fillet~
100g〜 7,350円
■シェフ厳選黒毛和牛フィレ~Best Selection of Japanese Black Beef Fillet~
100g〜 8,200円
■黒毛和牛ロース ~Japanese Black Beef Loin~
100g〜 6,000円
■シェフ厳選黒毛和牛ロース~Best Selection of Japanese Black Beef Loin~
100g〜 6,850円
<シーフード&フォアグラ>~ Sea Food & Foie-gras ~
■活オマールエビ~Lobster~ 6,800円〜(*)
■活イセエビ~Spiny Lobster~ 9,500円~(*)
■活アワビ~Abalon~ 9,500円~(*)
■活車海老(1尾)~Prawns~ 2700円~(*)
■帆立貝柱~Scallop~ 3,500円
■鯛~Bream~ 1,900円
■蛸~Octopus~ 2,800円
■フォアグラ~Foie-gras~ 2,200円
■コンソメスープ~Consomme Soup~ 1,000円
※(*)季節により仕入れ価格が変動する場合がございます。
Prices changes depending on the season.
<各コース お肉の追加数量は20g単位で承ります>
For every additional 20g cut of beef
■輸入牛~Imported Beef~ 340円~
■国産牛フィレ~Japanese Beef Fillet~ 580円~
■黒毛和牛ロース~Japanese Black Beef Loin~ 1,380円~
■黒毛和牛フィレ~Japanese Black Beef Fillet~ 1,780円~
※上記料金に、消費税・10%のサービス料を頂戴いたします。
tax and 10%service charge will be added to the above prices.
※食材の入荷状況により、メニューを変更させていただく場合がございます。
Menus are subject to change due to circumstances beyond our control.
Stay
Restaurant
Sightseeing
Breakfast
Banquet halls